| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
woush Algaja
|
Postitatud: Kolmapäev, 10. September 2008, 00:07 Teema: |
|
|
Mingi ala 50kga ma üldse ei loodagi et saaks mingi korralikult vastupidava mootori. Olen arvestanud ca 200kiloga, kuid selle rahasumma sees võiks ka juba olla mõningad keretööd, et saaks ka kere korda ja ilusaks.
Vaatan enda rahaasjad peagi üle ja tuleb hakata vaikselt nokitsema. |
|
| Tagasi üles |
|
woush Algaja
|
Postitatud: Kolmapäev, 17. September 2008, 23:47 Teema: |
|
|
| Aga nüüd tekkis uus küsimus, et kui ma ehitan selle 500hp auto endale, siis see ju järeldab ka et autol peaks olema ka puur, muidu lükkab vist auto kortsu ? Nüüd kui puur ehitada, siis ei ole ju võimalik linnavahel sõita seaduslikult ? |
|
| Tagasi üles |
|
Silwer Suurim jutupaunik

|
Postitatud: Kolmapäev, 17. September 2008, 23:53 Teema: |
|
|
Tegelikult ei ole ka selle 500+hj isearetatud masinaga just eriti huvitav linnavahel sõita. Linnavahel sõitmiseks võiks olla väikse turbo viivega 300-400hj masin. _________________ BMW 325i E30 2,8L stroker & BMW 328iA E36 Touring & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG |
|
| Tagasi üles |
|
M-Tech Suurim jutupaunik

|
Postitatud: Neljapäev, 18. September 2008, 09:26 Teema: |
|
|
Ei usu mina, et selle kerega midagi väga hullu juhtub, eeldades et enne korralikud keretööd tehtud.
Et sellele autole korralik pidamine ja juppide kestvus saada 500hp-ga läheb ülekandesse ja
ringiehitustesse vast veel teine 50k, et saavutada sellist pidamist mis kere lõhkuma hakkab.
Üldiselt on hea näide üks Mitsu EVO mis 9.1s sõidab täiesti tänavakonditsioonis
(tehase salong, midagi eemaldatud pole, ei mingit puuri).
Markeli tühjaksloobitud Supra on selle kõrval huumor
(ei midaig haluvstavat, mulle lihtsalt meeldivad nö street legal autod).
MEHED ÄRGE HALAGE VAID TEHKE JÄRGI!
http://videos.streetfire.net/video/Buschur-Racing-RS-9s-on_183131.htm _________________ Subaru Impreza GT-RS MY99 | Audi A6 2.7TT Quattro '02 | BMW E30 '88 'SLEEPER' | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee |
|
| Tagasi üles |
|
raimo Suurim jutupaunik

|
Postitatud: Neljapäev, 18. September 2008, 14:10 Teema: |
|
|
Soe soovitus kõigile ehitajatele, eriti noorematele. Ehitada tuleb kiiresti (loe: kohe tuleb palju raha hakkama panna) ja korralikult. Vaikselt natuke tilgutades müüd projekti 2 aasta pärast maha ja kirjutad 50k EEKi korstnasse.
Mingit odavat räime pole samuti mõtet toorikuks osta. Teed keretööd ära ja siis on asjast kopp eest. Toorik peab võimalikult hea olema.
Samuti oleks parem lasta esimene mootor kellegi teisel ehk mõnel profil valmis teha. Ise tehes mädanevad jupid enne kätte ära.
Seda kõike sellepärast, et noorel inimenesel jõuab elu kümme korda muutuda ja lõpuks enam naiste, laste ja korteri/maja kõrvalt aega ei jää. Kuskil garaazis oma vara mädanemas näha ei ole kõige parem.
On ka meeldivaid erandeid aga selleks peab elus teatud stabiilsus olema ja vaja on tõsist pühendumust. _________________ E30 M3 '88 alpinweiss II
E39 530d Imola Rot 2 M-Technik
E53 X5 4.6is '02 Estorilblau |
|
| Tagasi üles |
|
Indrek ECE

|
Postitatud: Neljapäev, 18. September 2008, 16:40 Teema: |
|
|
| Raimo räägib õiget juttu, nii see kahjuks kipub minema. |
|
| Tagasi üles |
|
Ummy325 Elukutseline rullija

|
|
| Tagasi üles |
|
pilldur Bemarivend
|
Postitatud: Laupäev, 27. September 2008, 14:19 Teema: |
|
|
Raimol õigus täiesti.
endameelest normaalse linnavahe turbo auto ehitamiseka kulus endal ca 105 tuhat.
EDU  |
|
| Tagasi üles |
|
reno14 Elukutseline rullija

|
Postitatud: Laupäev, 27. September 2008, 15:23 Teema: |
|
|
| woush kirjutas: | Mingi ala 50kga ma üldse ei loodagi et saaks mingi korralikult vastupidava mootori. Olen arvestanud ca 200kiloga, kuid selle rahasumma sees võiks ka juba olla mõningad keretööd, et saaks ka kere korda ja ilusaks.
Vaatan enda rahaasjad peagi üle ja tuleb hakata vaikselt nokitsema. |
Pane plaan paika mida saad/oskad ise teha ja mida pead laskma teistel teha. Kunagi ei ole piinlik tõsta käed üles ja öelda et mõistus sai otsa, kuna vastupidiselt käitudes võib projektiga asi päris nihu vedada. Lõppeb asi oluliselt suuremate rahaliste ja ajaliste kulutustega, ning mis kõige hullem võtab ka ehitamise isu ära.
Aga jõudu ja jaksu kui asi ehitamiseks läheb.  _________________ BMW E30 338T, 768hp ja 917nm @ 1,2bar |
|
| Tagasi üles |
|
|